Samstag, November 25, 2006

ještě vánoce

Odpoledne už byla věž zalidněnější, předpokládám, že pro trávení je dobré strávit něco času v divadle; smím-li parafrázovat Bertholda Brechta (zajisté - smím): Erst kommt das Fressen, dann die Kultur. Trávení samozřejmě pomáhá též pana Wildy hruškovice.
Divadlo je ovšem nejlepší, zvláště betlémský příběh na Valdické bráně (ta další kultura, mezi námi, Jana Terlecká může skvěle zpívat a výtečně hrát na kytaru, ovšem než spolu s bratrem Hochmanem a svým tajemným hostem seřídí elektrickou aparaturu, naprosto "nezbytnou" k ozvučení prostoru 6x6 metrů, musejí už mé děti jít spát). Nechci dlouze povídat, raději zas ukáži několik fotografií, ale musím zmínit čerty: byli prostě úžasní, proto jsou k vidění v pohybu pod tímto odkazem. Klik!
































-------------------------------------------------------------------------------------------------

Zatím padá jen listí, žádný sníh, takže k dotvoření vánoční nálady přidávám dva obrázky z bělejší minulosti; nevýhodou toho současného stavu je, že jsou moc vidět odpadky kolem cest, ostatně ne vždy je sem do Českého ráje vozí oni pověstní Němci, co o nich čítávám v novinách. Ale vždyť ono zase napadne, pravda?











-------------------------------------------------------------------------------------------------

Keine Kommentare: